Gitte & Kim

Udover et skønt og dejligt personale, så er vi også Gitte og Kim - 2 madglade mennesker med en drøm om at  skabe en fantastisk arbejdsplads og et madsted som kommer under huden og bringer glæde

OM OS

Rugvænget Smørrebrød åbner under nye ejere!


Vi er så glade for at kunne genåbne et fantastisk og omfavnende spisested i Næstved. Med vores helt eget take på god mad og hjemmelavet bagværk.


Bag det nyåbnede Rugvænget står vi - Gitte og Kim - et madglad ægtepar, der i mange år har gjort os i forskellige madeventyr, der alle har haft ét tilfælles: at skabe lækker hverdagsmad af høj kvalitet, som alle kan komme i nærheden af.

Ud over smørrebrød (selvfølgelig med hjemmebagt rugbrød), varm mad og godt humør, vil der ligeledes bleve serveret hjemmelavede kager og desserter fra Kim, der er uddannet konditor.

Vi ser meget frem til at møde jer og gøre hverdagsmaden lidt nemmere for jer. Vi leverer selvfølgelig også, og vil løbende opdatere denne side med meget mere information.


Gitte & Kim

NYHEDSBREV


Vi kommunikerer primært via Facebook og hjemmesiden men det kan ske, at vi sender et nyhedsbrev ud og vil du høre, hvad vi har at byde på, så tilmeld dig her.