Dagens Ret - Januar

Lad os gøre arbejdet og tage opvasken!
Kig forbi eller lad os bringe maden ud til dig

- Vi har også klippekort

Åben Dagens Ret kataloget i pdf /mobilvenlig - klik her

Alm. portion kr. 79,-          Ældre/Børne kr. 65,-          Dagens dessert kr. 25,-

Uge 1
Der findes ingen sandere kærlighed end kærlighed til mad.

Georges Bernard Shaw

4.1

mandag

5.1

tirsdag

6.1

onsdag

7.1

torsdag

8.1

fredag



9.1

lørdag

10.1

søndag

Kims mørbradgryde med grov kartoffelmos

Helstegt kylling med kartofler og agurkesalat

Boller i karry med ris

Hjemmelavet fiskedeller med kartofler og remouladesauce

Langtidsstegt oksefilet med små bagte kartofler og bearnaise


Pandestegt skinkeschnitzel med hele svineriet

Grill medister med kartofler og sauce

Uge 2


Det bonden ikke kender, det spiser han ikke.  Hvis byboerne vidste, hvad de spiser, ville de omgående blive bønder.

Oliver Hassencamp

11.

mandag

12.1

tirsdag

13.1

onsdag

14.1

torsdag

15.1

fredag



16.1

lørdag

17.1

søndag

Hakkedreng med bløde løg, sauce og kartofler

Stegt flæsk og persillesauce

Fish & Chips med hjemmerørt remoulade og sauce tartare

Kylling i karry med ris og salat

Flæskesteg med kartofler og sauce


Gammeldaws oksesteg med kartofler og sauce

Svensk pølseret

Uge 3

Det første man taber under en slankekur er det gode humør.

Gert Fröbe

18.1

mandag

19.1

tirsdag

20.1

onsdag

21.1

torsdag

22.1

fredag



23.1

lørdag

24.1

søndag

Pasta og bolognese

Frikadeller med stuvede hvidkål

Pandestegt rødspættefilet m. kartofler og persillesauce

Chili con carne med ris (ikke stærk)

Honning marineret svinekam med flødekartofler


Herregårdsbøf af hakket okse med bearnaise og små bagte kartofler

Tortillas med oksekød og mixet salat

Uge 4

Det upraktiske ved kold and er, at den skal steges først.

Robert Storm Petersen.

25.1

mandag

26.1

tirsdag

27.1

onsdag

28.1

torsdag

29.1

fredag



30.1

lørdag

31.1

søndag

Frikadeller med kartofler og sauce

Biksemad med spejlæg

Stegt flæsk og persillecauce

Kylling i bacon, paprika og tomatflødesauce med ris

Farsbrød med kartofler, sauce og ribsgele


Glaseret skinke og flødekartofler

Koteletter i fad med ris