SORTIMENT

Vi er et hus med mange tilbud

Kan du ikke finde det du ønsker tager vi gerne imod et telefon opkald eller en mail fra dig af. Klik HER for hurtig genvej til vores kontakt side

Smørrebrød klik 


DANSK SMØRREBRØD I SÆRKLASSE


Smørrebrødet... det gode danske lækre smagfulde smørrebrød, der er blevet kræset det lidt ekstra for, når man køber det ude i byen.

Vi har nogle af de sejeste og dygtigste jomfruer indenfor faget - og det kan smages!

Kig forbi til et smil og smørrebrød der gør glad.

Budget Buffeten klik


LIVET ER FOR KORT TIL PASTA OG KETCHUP


Vores koncept med Budget Buffeten synes vi selv er god. Vi kender selv til det med, at pengepungen kan komme med gabelyde og maven rumler efter mere end pasta med ketchup.

Budget buffeten er god varm og nærende mad til overkommelige priser.

Ala Carte klik


TITEL PÅ ARRANGEMENT


Afsnit er den primære byggeblok til hjemmesider. Hvis du vil ændre dette afsnit, skal du blot dobbeltklikke her eller klikke på Rediger tekst. Du kan også ændre typografien her.


Afsnit er den primære byggeblok til hjemmesider. Hvis du vil ændre dette afsnit, skal du blot dobbeltklikke her eller klikke på Rediger tekst. Du kan også ændre typografien her. Hvis du trækker i teksten, flyttes afsnittet også på siden.

Dagens Ret klik


SÅ LÆKKERT AT KLIPPEKORT ER STANDARD


Vores fingernemme og dygtige kok Richard tryller sammen med Kim de gode solide gammeldaws retter frem som var det vores bedsteforældre, der stod i køkkenet. Ikke et øje er tørt og heller ikke maden. Saftigt, lækkert og fyldt med smag i en grad så du har lyst til at bestille dobbelt portion.

Benyt dig også at vores klippekort ordning. Let og lige til og så får du en ret gratis.

Bagværk & Konditori klik


HER KAN VI LIDE LUGTEN I BAGERIET


Rugvænget smørrebrød bager sit helt eget rugbrød. Ja det bager også wienerbrød og morgenbrød og...
ikke at forglemme, at alle de smukke håndværks finurligheder som en konditor kan fremtrylle også er en del af vores kvalifikationer.

Vi er til det enkle og det komplicerede.